PRESENTACIÓ

Benvinguts!

Agraïm l’interés que teniu per la nostra tasca i l’atenció a aquesta breu presentació de Ludopatia.cat, la nova web de l’associació Fora de Joc, per a la rehabilitació de jugadors patològics i altres addiccions.

Des de la fundació de Fora de Joc, el 2 de Gener de 1995, hem tingut com a repte fonamental atendre el major nombre de ciutadans afectats per Ludopatia o Joc Patològic, cobrint les mancances d’atenció que, enteníem, es donaven als diferents models de atenció; El privat, el d’autoajuda o el de la mateixa Sanitat pública, tots ells inclouen elements necessaris per a completar una teràpia efectiva, tot i mantenir unes característiques intrínseques que, encara avui, creiem que dificulten uns resultats òptims. El nostre model mixte respecte de l’organització, amb professionals de la Salut, familiars i jugadors rehabilitats a la Junta Directiva de l’associació, amb socis amb capacitat de decisió a l’Assemblea General, combinat amb un model d’atenció integral, amb professionals, tant a l’intervenció individualizada com a nivell de parella, o en grups de jugadors i familiars, s’ha demostrat com el model més eficaç per a aconseguir una rehabilitació a llarg termini.

A banda d’un model eficaç, també hem desenvolupat alguns dels objectius principals que ens proposàrem, des de l’atenció als afectats i les seves families, l’informació necessària als ciutadans sobre el Joc i els seus efectes, la prevenció del trastorn o la investigació desenvolupada en alguns Jocs d’apostes.A banda d’un model eficaç, també hem desenvolupat alguns dels objectius principals que ens proposàrem, des de l’atenció als afectats i les seves families, l’informació necessària als ciutadans sobre el Joc i els seus efectes, la prevenció del trastorn o la investigació desenvolupada en alguns Jocs d’apostes.

Més a més d’haver ajudat a milers de famílies a deixar de patir per la Ludopatía, podem senyalar alguns mèrits que han facilitat aconseguir aquells objetius principals:

Avui dia , seguim pensant que som una entitat necessària per a fer realitat aquelles lloables finalitats que ens definien des de la primera Acta Fundacional. No només per a atendre als afectats, també per a bastir la Societat democràtica i saludable on volem viure.

Alleugerir i solucionar problemes d’abast social, de salut mental, familiar i comunitària, en el nostre cas derivats de la pràctica habitual de Jocs amb apostes, no és una tasca senzilla. En el cas dels afectats, tot sovint manca consciència i es manifesta amb un clar rebuig a acceptar les conseqüències de patir una adicció arran d’alguns Jocs d’apostes. Aquesta alteració en la consciència del trastorno, ens obliga a aclarir la nostra utilitat a Internet;
Els nostres fòrums no son una rehabilitació, poden ser de ajuda, recolzament i consol, un grup internàutic o una font d’informació, si es vol, però no són una rehabilitació. Parlem de rehabilitació quan es fa un diagnòstic als afectats, quan hi ha objetius terapèutics adequats a cada cas, quan la informació sobre els pacients és suficient i contrastable, amb visites setmanals i presència de familiars, amb assistència per psicòlegs professionals que dirigeixen les tasques terapèutiques. Si aconseguíssim oferir un FÒRUM DE TERÀPIA o UNA TERÀPIA VIRTUAL, titularíem un apartat amb aquest nom exprés.

CONTACTE
CONTACTE

CÓM VINCULAR-SE i PER A QUÈ?

A Internet els víncles són importants, com a tota la xarxa, internet necessita "nussos o nexes d’unió". Els víncles a la nostra pàgina que es connecten amb altres webs s’avaluen amb l’índex "PageRank" i representen la importància de la pàgina web a Internet. Linkar la nostra pàgina al vostre blog o web, és votar a favor d’aquesta importància.

Quant més important sigui la nostra pàgina, més posicionament guanyarà, és a dir, apareixerà als primers llocs dels buscadors.

VINCULAR-SE ÉS IMPORTANT PER A QUE ELS AFECTATS I FAMILIARS D’AFECTATS PER LUDOPATIA, TROBIN EL NOSTRE RECURS AMB RAPIDESA A INTERNET.


CONTACTE

ENS VOLEU COM A PÀGINA D’INICI?

Si ens visites sovint, pots posar-nos com a pàgina d’inici al teu ordinador. Això voldrà dir que quan entris a Internet et conectaràs directamente a la nostra web.

Vull posar www.ludopatia.cat com a pàgina d’ inici.